Založ si blog

Novinár Martin Daňo zaistený NAKA! , „novinárka“ Monika Tódová (zatiaľ) NIE !

Keď policajný prezident SR opúšťal NR SR a jej Výbor pre obranu a bezpečnosť, ktorý bol zvolaný z dôvodu podania vysvetlenia obvinenia zo strany NAKA na Roberta Fica, sa jasne do médií vyjadril, že on si nenechá zasahovať do práce polície, a hlavná veta bola tá, že bude ešte veľmi zaujímavý predvianočný čas, myslel zo strany polície SR !

A je to tu, tak NAKA nám dnes zaistila novinára Martina Daňa, toho novinára, ktorý nám vo svojich príspevkoch na facebooku prinášal informácie, ktoré by sme márne čakali od tých naozajstných „novinároch“, a že boli pravdivé sme si mohli overiť na jeho nezostrihaných videách. Teda autentické, zámerne neskresľované informácie v plnej nahote. A keďže sa tým rúbalo do živého, istých „závadových“ osôb, tak sa stal predmetom veľkého záujmu NAKA.

Nebudem teraz konšpirovať, či NAKA má alebo nemá skutočné dôkazy proti novinárovi Martinovi Daňovi, takého charakteru, že bolo ho potrebné takto teatrálne zaistiť. Nuž počkáme si na obvinenie, ktoré bude voči nemu vznesené a následne bude môj komentár obšírnejší. Z môjho pohľadu novinár Martin Daňo nieže nemal byť NAKA zaistený, ale mal byť za svoju investigatívnu novinárčinu NAKA odmenený, a malo sa mu tiež jednoznačne dostať takej pocty ako toť nedávno sa dostalo p. Irene Bihariovej, podpredsedníčke Progresívne Slovensko !

Na celej veci ma prekvapilo hlavne to, že som od NAKA očakával, že ako prvú zaistí „novinárku“ Moniku Tódovú a to z jediného jasného dôvodu, neoprávnené a protizákonné vynášanie informácií zo živého trestného spisu, zverejnenie akejsi nikým neoverenej Threemy, a hlavne aby sa od tejto „Novinárky“ dozvedeli, kto že je to ten jej „zdroj“ z justičného prostredia, ktorý ju zásoboval takými „overenými“ informáciami a teda suplovala GP SR ?! Takto by sa NAKA dozvedela a aj celé Slovensko, kto je informátorom „novinárky“ Moniky Tódovej a či tá jeho „činnosť“ nie je protizákonná a či nemá slúžiť len jednému politickému prúdu, tomu ktorí je pre našu „krajinu“ s pohľadu západných neoliberálov najvýhodnejší.

Nuž na teraz len toľko, môžem za seba konštatovať, že zo strany NAKA, zatiaľ všetko zlé, pozorne sledujme dianie, udalosti a ďalšie kroky, majme otvorené oči, nastrážené uši a chladnú hlavu.

BODKA: „objektívne“ média na čele so SME sa už vytešujú a Daňove zaistenie komentujú posmechárskym spôsobom, že „…dnes NAKA zaistila agresívneho youtubera Daňa…!, lenže Vážení „novinári“ aj na Vás platí to staré známe „Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie !“ a ja by som to ešte upravil na „Kto sa dnes smeje najlepšie, asi tuší, že je to už naposledy!“

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

František Oľha, Jozef Božik

Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

18.04.2024 17:24

Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa nebudú opravovať ani mosty.

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

Inšpekcia bola podľa Zuriana vo veľmi zlom stave. Šutaj Eštok: Už nebudú nikoho kryť, Spišiak: Chaos pokračuje

18.04.2024 17:00

Kým podľa súčasného ministra vnútra Šutaja Eštoka (Hlas) sa všetko, o čom hovoril, ukázalo ako pravda a na vine sú bývalé vlády, podľa exministra Mikulca a poslanca Spišiaka sme sa nedozvedeli nič.

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.