Založ si blog

Kto je na kandidátkach „demokratických“, mocichtivých opozičných strán ?

Vážený oprávnený volič SR, nemá zmysel sa zaoberať tým, kto je na kandidačných listinách do PV 2020 strán dnešnej vládnej koalície. To za nás dopodrobna a veľmi radi urobia „naše“ „slovenské“, „objektívne“ a verejnou mienkou manipulovateľné média a to bez výnimky vrátane RTVS, samozrejme za už deklarovanej pomoci našej úžasnej „demokratickej“ a po moci dychtivej opozície, ktorá sa na svojich TB jasne vyjadrila „…vážené média, hľadajte, zverejňujte a poukazujte na nedostatky dnešnej vládnej koalície, odhaľujte jej mafiánsku činnosť a My „demokratické“ opozičné strany Vám v tom pomôžeme, s našou pomocou môžete kedykoľvek rátať…“ A preto sa dnes pozrime, kohože to majú na svojich kandidátkach do PV 2020 „demokratické“ opozičné strany a to v poradí, ako im ukazujú posledné „objektívne“ prieskumy politickej verejnej mienky (AKO,FOCUS). Začneme samozrejme novým lídrom opozície, na základe posledného prieskumu verejnej mienky agentúry AKO, Andrej Kiska – Za ľudí . Budem ich označovať poradovým číslom pod ktorým sú uvedený na kandidačnej listine svojho politického subjektu.

Za ľudí :

  1. Andrej Kiska – bývalý „prezident“ SR, ktorý na svoju predvolebnú kampaň použil nepomerne viac financií, ako povoľujú zákony SR, usvedčený z daňových machinácií, nie celkom čisté nadobúdanie pozemkov pod Tatrami, Dobrý „anjel“ pravdepodobne na základe financií získaných od ľudí v exekučných konaniach, keď si nestíhali plniť svoje záväzky voči jeho „anjelským“ spoločnostiam, ktoré boli s najväčšou pravdepodobnosťou vo výške úžery.
  2. Veronika Remišová – „preslávila“ sa  „svojou“ kompou, na základe, ktorej sa na krídlach OĽANO dostala po PV 2016 do NRSR. Ešte väčšmi sa „preslávila“, tým, že po niekoľkých rokoch, ako „hlavná“ tvár OĽANO a takmer líderka opozície, zrádza a odchádza, pravdepodobne za vôňou peňazí do novovznikajúcej strany kandidáta č. 1 strany na ktorej je momentálne „len“ tou vysnívanou dvojkou.
  3. Juraj Šeliga – „apolitický“ organizátor občianskej iniciatívy Za slušné Slovensko, kde na každom verejnom zhromaždení jasne hovoril, že nie sú spojený zo žiadnou politickou silou na Slovensku a zrazu toto ! Nuž pán Šeliga vysvetlite oprávneným voličom SR, prečo taká zmena, kto skutočne stojí a stál za financovaním „Za slušné Slovensko“ a koľko že to eur všetko stálo, lebo to neboli spontánne demonštrácie, keď sa nejaký mládenec postaví s megafónom na stred námestia a začne hulákať tie svoje nezmysli a následne sa k nemu pridávajú ďalší a ďalší až z toho vznikne skupinka až dvoch hulákajúcich, ale to boli veľmi precízne organizované protesty o čom svedčí aj to, že Vás prijal aj bývalý „prezident“ SR, terajší Váš boss strany za ktorú kandidujete. Náhoda ? Ja si myslím, že ani náhodou !

Myslím, že predstavenie tejto „svätej“ trojice z kandidátky tejto rýchlo kysnúcej strany je zrejmé, že sa jedná o stranu, ktorá je pro európska, pro Americká (USA) a pro krajinná (lebo pomenovať svoju domovinu ako Slovenská republika, je pre nich takmer nepredstaviteľné, alebo je možné, že im to ich Donori zakázali a stačí „krajina“, áno ale ktorá ?!), ale ani náhodou to nie je strana pro slovenská, pro národná, pro rodinná, kresťanská a konzervatívna.

PS/SPOLU :

  1. Michal Truban – neoliberál zo sklonom k užívaniu drog akéhokoľvek sortimentu a kvality (sám sa priznal). Nič iné pozitívne sa k tomu pánovi nedá povedať, lebo on čo sa politiky týka je naozaj také politické „holúbätko“ a teda všetko čo hovorí, ako to urobia, presadia a pod. vyznieva absolútne nedôveryhodné a je to tiež len bábka v rukách bohatých donorov, ostatný „skúsenejší“ sa ho časom elegantne zbavia alebo ho dobehne jeho vlastná „bezúhonná“ občianska minulosť !
  2. Miroslav Beblavý – škoda reči, tento pán je absolútne zdiskreditovaný tým, že bol aktívnym a hlavne mlčiacim vysokopostaveným politikom počas vlády SDKÚ-DS (bol jej členom) v dobe, keď sa za „babku“ rozpredával náš strategický priemysel a v čase kedy sa narodila GORILA a on ako gorilie mláďa sa dnes k svojej rodnej matke nehlási, nuž tomu sa na Slovensku hovorí – nevďačný syn ! Patrí do širokej rodiny rotujúcich opozičných „demokratických“ politikov .
  3. Erik Baláž – „najväčší“ slovenský ochranár prírody, a to až tak veľký, že jednoducho už nedokázal svojou aktivistickou „prácou“ dostatočne ochrániť slovenskú a svetovú prírodu a tak sa rozhodol, že vstúpi do politiky a najlepšie bude do strany SPOLU, lebo len tu sa dajú presadzovať „neomylné“ ochranárske praktiky ! Jednoducho aktivista, ako každý iný, ktorí „ochraňujú“ našu prírodu všade tam, kde to im neprekáža, ale využívať všetky vymoženosti, ktoré z prírody čerpajú aj oni, tak to je úž v poriadku, trochu pomýlene ochranárske myslenie !

Aj tu stačí prvá trojka nato, aby sme pochopili, na čo vlastne vznikla táto tiež rýchlo kysnúca strana. Vraj majú už aj úspech, ich bývala podpredsedníčka sa „stala“ „prezidentkou“ SR (uvidíme ako nadlho) nie na základe osobnostných a hodnotových predpokladov, ale na základe špinavých a väčšej časti nie slovenských peňazí, následnou masívnou manipuláciou s verejnou mienkou a uvidíme po rozhodnutí Ústavného súdu SR, či aj nie na základe podvodov počas samotných volieb. Táto strana je taktiež pro európska, pro zaatlantická, pro krajinná, ale ani náhodou nie pro slovenská, pro rodinná, pro národná !

KDH :

  1. Alojz Hlina – celkom úprimne, tomuto pánovi som na počiatku, keď sa ujímal predsedníckeho postu v KDH, fandil a rozumel som jeho argumentom, že KDH je potrebné reštartnúť a „staré“ štruktúry jednoducho posunúť do KDH dôchodku. To sa p. Hlinovi darilo, až do nešťastnej chvíle, kedy sa „spriahol“ s ultraliberálmi PS/Spolu a narýchlo kvasenou stranou Za ľudí. Deklarovať akúkoľvek spoluprácu s týmito stranami, ktoré nemajú nič spoločné s kresťanstvom (pre mňa sú to strany s diabolskými zámermi !) je pre KDH sebazničujúce (a oni to vedia a chcú !) a „postup“ do NR SR po PV 2020 je mizivý !

Komentovať ďalších členov na kandidátke KDH je z tohto pohľadu zbytočné, snáď stojí za zmienku až trojka na kandidátke Pavol Zajac, pri ktorom sa neviem ubrániť tomu, že tento pán bol a je reprezentantom tej starej KDH garnitúry pod vedením Pavla Hrušovského a Jána Figeľa, a teda aj on by si už zaslúžil byť v KDH dôchodku.

 

Záver : Áno podľa ústavy SR má každý občan starší ako 18 rokov (minimálne v deň volieb) právo kandidovať na poslanca do NR SR za akýkoľvek politický subjekt, ak si myslí a je presvedčený, že práve tento politický subjekt je ten pravý, ktorý mu dá priestor na presadzovanie svojich predstáv o fungovaní Slovenskej republiky. Môj názor na hore uvedené tri „slovenské“ politické strany je jednoznačný – toto nie sú tie politické sily v SR, ktoré by náš štát posunuli dopredu a už vôbec ne tie, ktoré by našej republike zvýraznili punc hrdosti k slovenskej národnosti a Slovenskej republike (lebo oni žijú len v akejsi krajine!), posilnili postavenie tradičnej rodiny v spoločnosti, posilnili pozíciu Slovenska v rámci EÚ – teda nerobiť kolenačkovú politiku a už vôbec nie vo vzťahu k USA !

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.