Založ si blog

Čaputová, Kiska a spol. , nemá na Vás Denník N Threemu, ale má z Vás Trému ? !

Je až zarážajúce, že aj napriek tomu, že sa v posledných dňoch vo verejnom prostredí objavili isté kompromitujúce informácie o činnosti bývalého „prezidenta“ SR p. Kisku a „budúceho“ „nádejného“ ministra obrany za OĽANO p. Jaroslava Naďa, tak „najinvestigatívnejší“ „slovenský“ Denník N, p. Monika Tódová a ich preberači správ – všetky slovenské „demokratické“ a manipulatívne média o týchto veciach mlčia !

p. Andrej Kiska – bývala kariérna diplomatka za SR v Etiópii (Addis Abeba https://www.mzv.sk/web/addisabeba/o_nas/byvali_velvyslanci ) Ing. Iveta Michalíková, odkrýva svoje svedectvo zo situácie zatknutia slovenských občanov („poľovníkov“) v danom africkom štáte (2010) a následne ich „vyslobodenie“ . V tomto svojom svedectve opisuje, že v pokuse o prevrat v Etiópii mal byť zapletený aj p. Andrej Kiska … ( https://www.infovojna.sk/article/kiska-sa-udajne-v-minulosti-zucastnil-dodavky-zbrani-a-pokusu-o-prevrat-v-stredoafrickej-republike )

p. Jaroslav Naď – polícia SR, vyšetrovateľ NAKA obvinil J.N. z trestného činu ohrozovania utajovanej skutočnosti…. ( https://www.facebook.com/policiaslovakia/ )

Mojim zámerom na teraz, nie je skúmať, a ani rozoberať, konšpirovať, či uvedené informácie o týchto dvoch pánov sú pravdivé, na to sú orgány činné v trestnom konaní, tak nech konajú ! Jedno je však v tejto chvíli nad slnko jasné, obidve tieto nadmieru závažné informácie pochádzajú, aspoň pre mňa, z dôveryhodných zdrojov – 23 rokov pôsobiaca slovenská diplomatka na Africkom kontinente, zamestnankyňa Ministerstvá zahraničných vecí a európskych záležitosti SR a Polícia SR !

Pre mňa je v tejto chvíli zaujímavá iná vec, a to, ako sa k týmto podozreniam a svedectvám stavajú samotný aktéri, „prezidentka“ SR p. Čaputová, dotknuté hnutie OĽANO a samozrejme „objektívne“, „demokratické“ a manipulatívne, „mienkotvorné“ média a hlavne Denník N, p. Monika Tódová, ktorý a ktorá, ak sa jedná o „jasnú“ kauzu spojenú so stranou SMER-SD a jeho terajších, ale aj minulých koaličných partnerov, tak má okamžite naporúdzi „autentické“ nahrávky, „autentické“ prepisy z akýchsi „autentických“ mobilov týchto zločincov, okamžite šíri strach a paniku, obviňuje, odsudzuje a popravuje ! Avšak v týchto dvoch naozaj závažných kauzách, len sucho informuje a to tak, aby to okamžite zapadlo mediálnym  prachom. Tu sa p. Monika Tódová vehementne nepúšťa do pátrania po informáciách, ktoré si vie zo slovenských „novinárov“ zabezpečiť jedine ona a redakcia Denníka N, „nepolitická“ občianska iniciatíva „Za slušné Slovensko“ neplánuje zorganizovať „apolitické“ verejné zhromaždenia, aby poukázali na možnú zvrhlosť týchto dvoch prípadov, ktoré absolútne ohrozujú bezpečnosť v našom štáte, ak sa niečo také naozaj udialo, NIČ, NIČ a ešte raz NIČ !!! TICHO !!!

Ak by sa takéto informácie týkali niekoho z dnešnej vládnej koalície a hlavne SMER-SD a SNS, tak by tu „naše“ média rozpútali také peklo, že by to bolo pozorovateľné až z vesmíru ! To by bolo tlačový besied od „demokratickej“ opozície, vyhlásenie pani „prezidentky“, mládež by už stála na všetkých námestiach slovenských miest, vo všetkých „slovenských“ médiách by boli titulky a reportáže o ohrození bezpečnosti štátu a samotný p. Jaroslav Naď by vyzýval vládu SR, aby okamžite zasadala Bezpečnostná rada štátu (keď sa jedná o neho, tak je to len zbytočné divadlo !), išli by depeše od týchto „demokratov“ na všetky strany sveta, najme do centrály NATO a do EÚ. Z poza hraníc SR by sa na nás valila jedná „oprávnená“ kritika za druhou a pod. Áno toto by sa na Slovensku dialo ! Ale keďže sa jedná o osoby úzko späté s „demokratickou“ časťou slovenskej opozície, tak sa jedná o výmysly, nezmysly, konšpirácie a najnovšie podľa vyjadrenia „lídra“ najväčšieho (počtom straníkov) politického „slobodomyseľného“ hnutia OĽANO p. Igora Matoviča, o POMSTU ! a samozrejme, že už aj konkretizoval, že „pomstiteľom“ má byť „šéf“ Vojenského spravodajstva generál Ing. Ján Balciar. Toto je tá naša „čistá“ a „demokratická“ opozícia ! Okamžite nájsť dôvod „očisty“ na závažne podozrenia „ich“ ľudí ! Nie ako v prípade politického protivníka, žiadať aj v tomto prípade, aby orgány činné v trestnom konaní začali konať okamžite a na základe princípu „padni, komu padni“, ale svojho človeka okamžite očistiť vyhlásením, že ide o pomstu ! Je toto konanie dnešnej slovenskej opozície v súlade so zdravým rozumom, nuž ani náhodou !

U druhého aktéra týchto tém, p. Andreja Kisku má verejnosti stačiť, ak povie „…nie, nie je to pravda…“ a Denník N na základe takéhoto „obšírneho sa“ vyjadrenia p. Andreja Kisku, uvedie že sa jedná o šírenie hoaxu ! Úplne rovnaký meter !, presne taký „istý“, aký majú na nenávidenú terajšiu vládnu moc ! Tu hoaxy neexistujú, veď tu je predsa „autentická“ Threema !

A čo p. Čaputová, akože „prezidentka“ SR, ktorá sa netají a vystatuje sa svojim hodnotovým nastavením. Prečo ste sa už verejne, pred TV kamerami, svojim vyhlásením, nevyjadrila na margo týchto dvoch závažných informácií ? Prečo vo svojom vyhlásení sa neobrátite na orgány činné v trestnom konaní, aby postupovali rovnako razantne, ako pri vládnych „kauzách“ ? Prečo v tejto súvislosti sa tiež nevyjadrite, že chcete veriť a veríte v nezávislosť našich justičných orgánov, ktoré práve dnes prechádzajú  „samo očistcom“ ? Práve teraz je p. Čaputová tá práva chvíľa, aby sa ukázala tá vami proklamovaná nezávislosť od všetkých politických slovenských subjektov a dajte svoje jasné a ostré stanovisko k týmto kauzám týkajúcich sa Vášho „predchodcu“ a „demokratickej“ opozície ! Dočkáme sa ho ! Nuž uvidíme.

A čo vyjadrenie k týmto, hlavne Kiskovím podozreniam, od strán PS/SPOLU a KDH ?! Darmo vážení občania SR a oprávnení voliči SR, budete čakať nejaké ich razantné a úprimné vyjadrenie. Prečo ?, nuž predsa nezabúdajme, že až do PV 2020 platí opozičný – Pakt o neútočení ! Takže nech sa na verejnosť dostanú akékoľvek závažné informácie o nekalej činnosti ich „demokratických“ spojencoch, tak nič – „pokoj zbraniam“, a po PV 2020 sa ukáže, ako sa tieto informácie budú podieľať na prerozdelení si moci v štáte, ak by k tomu nedaj bože na tomto politickom spektre SR, došlo .

A čo Vy „nezávislé“ a „objektívne“ prieskumné agentúry FOCUS a AKO, ako to zakýva s preferenciami dotknutých „demokratických“ opozičných strán, ale aj celej „demokratickej“ opozície ? No to asi záleží od toho, koľko si tieto strany za Vaše najnovšie prieskumy zaplatia, a ja by som predpokladal, že vo svetle týchto udalosti a informácií, by im asi bolo potrebné zvýšiť taxu, ak by chceli, žeby preferencie neklesali, prípadne, aby s nimi len na malú chvíľu zakolísalo, však ?! Pretože ak, by sa niečo podobné nateraz vyskytlo v stranách dnešnej vládnej koalície, tak by ste už chrlili „objektívne“ dáta vo Vašich prieskumoch verejnej mienky, kde by sa jasne ukázalo, ako to s ich preferenciami zakývalo, razantne smerom dole a hlavne trvalo, až k samotným PV 2020, a v deň pred platnosťou volebného moratória na uverejňovanie prieskumov politickej verejnej mienky na „reprezentatívnej“ vzorke oprávnených voličov SR starších, ako 18 rokov až 1027 respondentov, by sa ukázalo, že strany SMER-SD, SNS a MOST-HÍD sú na samom pokraji zvoliteľnosti ! Lebo o nich len a len pravda pravdúca a nie nejaké hoaxy ! Platí otázka z nadpisu tohto článku ? – p.Čaputová, p. Kiska a spol., nemá na Vás Denník N Threemu, ale má z Vás Trému ?!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.