Založ si blog

Falošní štyria „mušketieri“, Truban, Beblavý, Kiska, Hlina !

Áno títo štyria falošní, nazvime ich štyria „mušketieri“, p. Michal Truban (PS), p. Miroslav Beblavý (SPOLU), p. Andrej Kiska (Za ľudí) a Alojz Hlina (KDH) sa svorne ako jeden muž, postavili pred TV kamery, aby oznámili „svetu“, že podpísali víťazný pakt o neútočení ! Niečo úžasné, grandiózne ! Tak títo štyria, Miško, Mirko, Andrejko a Lojzko nám oznamujú, že „zložili“ zbrane a nebudú sa navzájom šermovať ! Použijeme rétoriku týchto „demokratov“ a celej „demokratickej“ mediálnej obce, samozrejme aj ich „Milady“ p. Čaputovej, ktorú použili vo vzťahu k zákonu o volebnom moratóriu na uverejňovanie politických predvolebných verejných prieskumov, že toto sa snáď nemôže stáť ani v treťom či štvrtom svete rozvojových štátov či už Afriky alebo iných civilizáciou nedotknutých oblastí sveta ! Takže títo páni nám povedali na plné ústa, že oni na seba navzájom nebudú vyťahovať špinu (a teda bolo by čo a ešte koľko !) a že spoločne síce špinu hádzať budú, ale iba do jedného cieľa – SMER -SD a jeho terajší koaliční partneri ! Oni sa na svojich nekonečných sedeniach nebavia o tom, ako tomuto národu a občanom SR predstaviť čo najlepšiu a najkvalitnejšiu spoločnú programovú alternatívu voči terajšej „zverskej“ koalícií, ale len boj a boj, zákernými zbraňami, očierňovanie, manipulatívne prieskumy verejnej mienky, využívanie na špinenie protivníka im naklonenými „demokratickými“ a „mienkotvornými“ médiami, za širokej podpory „objektívneho“ mimovládneho tretieho sektora, ktorý je najčistejší a najtransparentnejší, hlavne svojim financovaním buď domácimi donormi alebo zaatlantickým Veľkým bratom – USA !

Nuž v poriadku. Skúsme si namodelovať nepredstaviteľnú situáciu po PV 2020, kde by títo štyria „smelí mušketieri“ dostali od „Milady“ poverenie na zostavenie vlády, ale museli by k tomu ešte prizvať, pre nich pred voľbami nepotrebných do partie ľudí od „kardinála“ Richelieu – SaS, OĽANO a Sme rodina, ktorí majú tiež zálusk na prevzatie moci v slovenskom „kráľovstve“ ! Ako asi by prebiehalo toto stretnutie ? Nuž asi takto ! Miško by povedal, že oni chcú ministerstvo školstva, Mirko by chcel samozrejme ministerstvo práce a sociálnych vecí, Andrejko, keďže má skúsenosti s daňami a pozemkami, tak by požadoval ministerstvo pôdohospodárstva a financií, Lojzko pre zachovanie a ochranu života ešte pred narodením by logicky požadoval ministerstvo zdravotníctva. No nato by sa možno ešte ako tak mohli dohodnúť, lebo každý je v tomto rezorte „doma“, ale sú tu silové ministerstva vnútra a obrany a o tieto by mal zálusk každý a nepovolí z tejto požiadavky ani za svet ! A tu už vážení z hrušky dole a začal by sa boj, lebo pakt o neútočení predsa platil len pred voľbami ! Mirko by povedal, ak My SPOLU nedostaneme ešte aj vnútro, tak milý Miško ideme sa pozrieť v médiách na tie tvoje biele prášky, a Miško mu odpovie rovnakou kartou, dobre Mirko, ale My PS v médiách rozoberieme tvoje politické detstvo, ktoré si prežíval v pralese vlády Goríl a tvoje „super“ pôsobenie ako štátneho tajomníka Ľudka Kanikovie, tu sa však do debaty zapojí Andrejko a bije sa do hrude že silové rezorty musia patriť jemu a Za Ľudí, ale zozadu ho ťahá za rukáv „svätý“ Lojzko a nahlas zo zaťatými perami všetkým prítomným jasne dáva na javo, že pozor, pozor Andrejko!, už si zabudol ako si nadobudol (pozemky) ?!, ako si mal zdaniť a si nezdanil ?!, takže cúvaj, cúvaj a necháš to nám, lebo My KDH sme jediný čo tu budúce štyri roky „vládnutia“, budeme viesť „svätú“ vojnu za lepšie Slovensko a teda tieto rezorty musia patriť nám. Ale to si chlapci, „mušketieri“ nevšimli, že na tieto povolebné dohadovačky sa o rezortné teplé miestečka, pozvali aj Riška, Boriska a hlavne Igorka. V tom Igorko vstane v ruke má „granát“ a hlasne ich všetkých prekričí, že „priatelia“ tu v ruke držím „granát“, a ten keď medzi Vás hodím, tak Vás to politický všetkých roztrhá a zničí, lebo Já mám na Vás všetkých, kade čo, a teda sa ukľudnite, a keď chcete mať čo i len malú mištičku šošovice z tohto veľkého „kotla“, tak aj keď sme výsledkovo najmenší, tak karty budeme rozdávať My, teda sorry, rezorty budeme rozdávať My OĽANO a Ty Riško a Ty Borisko tiež tíško seďte a minimálne Ty Riško drž balónik … !

Takže Vážení voliči, toto by bola realita, ak by nedajbože títo páni sa mali podeliť o moc v tomto štáte.

S vyššie uvedeného vyplýva pre nás všetkých oprávnených voličov jedine, pri voľbách sa nerozhodovať na základe toho, čo nám budú servírovať „demokratické, „slovenské“ a nanajvýš jednostranné média, nie na základe manipulatívnych a neobjektívnych, opozíciou draho zaplatených politických verejných prieskumov, nie na základe, koho vo svojich vyhláseniach, skryto bude podporovať „nezávislá“ „prezidentka Zuzana Čaputová, ale na základe a len na základe jasného a zrozumiteľného programu, tej ktorej strany a hnutia, ktoré nám pred voľbami predstavia čo najpodrobnejšie politické subjekty uchádzajúce sa o našu priazeň, a teda nájdime si čas a pozorne sledujme všetky, aj tie zmanipulované, televízne politické diskusie !

„verejnoprávnu“ RTVS platenú výlučne z našich peňazí, všetkých daňových poplatníkov, vyzývam, aby diskutujúcich neselektovala na základe akýchsi manipulatívnych prieskumov, ale aby do jedného štúdia posadila zástupcov všetkých politických subjektov, ktoré sa budú uchádzať o naše hlasy v PV 2020, aby platila rovnosť šancí, lebo každý aj z tých teraz menej percentuálnych strán chce zareagovať osobne a v priamom prenose na tie agentúrami „preferované“ strany, lebo tie menšie nemajú bohatých donorov a nevedia si viackrát po sebe zaplatiť výskumy verejnej mienky, tak, aby im ich preferencie neustále a „objektívne“ rástli, lebo ako sa preriekol jeden z „demokratickej“ opozície p. Eduard Heger – voliči sa rozhodujú (lebo oni chcú, aby sa tak rozhodovali !) na základe predložených prieskumov verejnej mienky o zvoliteľnosti jednotlivých strán a hnutí do NRSR ! Niečo neuveriteľné !!! A kde RTVS berie istotu a môže zaručiť to, že ak sa takejto spoločnej širokej diskusie naraz zúčastnia všetky subjekty do volieb o NRSR, že niektorý z málo preferovanej alebo vôbec nepreferovanej strany v diskusií s oveľa „silnejšími“ politickými subjektami, sa nepresadí svojím vystupovaním a svojimi argumentami, tak, že nakoniec prekročia vo voľbách tú magickú hranicu 5 % ?! Čudujem sa všetkým politickým subjektom, ktoré sú v predvolebnom boji takto hendikepované, že sa neobrátia Ústavný súd SR a nepožadujú vysvetlenie a posúdenie či nebola porušená ich ústavne právo o rovností šanci pre každého ?! A toto pani Čaputová v rámci Vášho hodnotového nastavenia nechcete napadnúť na Ústavnom súde SR, aby ste nám všetkým ukázala a hlavne dokázala, že princíp demokracie, ktorý Vy tak rada používate pri svojich vyjadreniach, spočíta hlavne v tom, že v demokratickej spoločnosti nemá mať nikto väčšie a ani menšie právo, ale že si tu musia byť všetci rovný a že moc peňazí nesmie rozhodovať !? Skúste verejne sa k tomu vyjadriť – myslím ako by mala RTVS spravodlivo prezentovať jednotlivé politické subjekty, ktoré sa demokratický snažia o „boj“ o NRSR ! Nechýba aj Vám, tu nezávislí štátny inštitút na prieskum verejnej mienky, kde by si boli všetky politické subjekty rovnocenné a hlasovanie by prebiehalo elektronicky a každý oprávnený volič SR by sa ich mohol zúčastniť kedykoľvek by to slobodne uznal za vhodné a nie len vtedy ak ho náhodou a „láskavo“ neosloví nejaká súkromná agentúra a to ešte so zavádzajúcou otázkou ?!

 

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.