Založ si blog

„Nafúknutý“ Kiska, „nechce“ zničiť opozičné strany spájaním sa do predvolebnej koalície

  1. Kiska sa na stávajúcej TB strany Za ľudí nafukoval, ako alfa kohút na smetisku ! Vedľa neho stáli všetci, podľa neho úžasní šudia z úžasným životným príbehom ! Na záver tohto článku sa pozrieme na tie úžasné životné príbehy, týchto pre p. Kisku úžasných ľudí !
  2. Kiska sa na TB vystatoval, že preferencie začínajú ukazovať, že „jeho“ strana Za ľudí začína byť medzi občanmi, voličmi SR tá, ktorá preberá opraty opozičnej vedúcej strany a to na základe „čistého“ prieskumu agentúry AKO, ktorá vykonala (vypracovala) na objednávku strany Za ľudí prieskum verejnej mienky, ale ani jeden z týchto aktérov nám neprezradil, koľkože to strana Za ľudí (ZĽ) zaplatila agentúre AKO za „morálne čistý“ prieskum, v ktorom sa črtá raketový nástup „Kiskovcov“ aj bez toho, že by sa niečím výnimočným „predstavili“ na slovenskej politickej scéne za posledné obdobie, keď neberieme do úvahy, že stupňujú svoju nenávisť voči dnešným koaličným stranám, vyjadreniami, že je potrebné odstrániť tu mafiu z riadenia štátu ! Hnus !
  3. Kiska na TB odmietol predvolebnú trojkoalíciu s PS/Spolu, lebo by tým vraj zničili také im „blízke“ strany, ako SaS, KDH, OĽANO, ale už nespomenul Sme rodina, lebo tú by politický zničiť chceli. K tomuto presvedčeniu ho primälo to, že prieskum agentúry AKO, ktorá ho vypracovala na jeho objednávku (pravdepodobne nie za menej ako 10 tisíc eur), ukázal, že až 33% respondentov ich voličov, si neželá predvolebnú trojkoalíciu s PS/SPOLU. Nuž pozrime sa, o akej to sile voličov p. Kiska hovoril. AKO „oslovila“ až 1000 respondentov, z ktorých až 12 % by volilo ZĽ . 12% z 1000 respondentov je 120 respondentov a z toho „až“ 33% je proti vytváraniu trojkoalície PS/SPOLU/ZĽ, teda neuveriteľná prisviedčacia sila, až 39,6 respondentov ! Teda p. Kisku a jeho „úžasný“ tím ľudí v ZĽ, až 39,6 voličov presvedčilo, že spájanie sa do predvolebnej trojkoalície s najmorálnejšie čistými sputnikmi, by mohlo zapríčiniť, že po PV 2020, by „Kiskovci“ nemali s kým vládnuť, lebo s „mafiou“ a „fašistami“ do vlády nikdy nepôjdu. No vážení voliči SR, no nie je toto Kiskove nafukovanie sa na smiech ?! Toto vyhlásenie p. Kisku a jeho úžasného tímu, ktorí si toto rozhodnutie, ako jeden muž spoločne odhlasovali (ako kedysi súdruhovia, Tí boli tiež vždy jednohlasní!), prichádza hneď po tom, ako sa mal Kiska v piatok 18.10., tajne stretnúť v jednej bratislavskej reštaurácií s predstaviteľmi ESETu, (https://www.cas.sk/clanok/898890/exprezident-andrej-kiska-tajne-stretnutie-s-majitelmi-esetu/) p. Zajacom, p. Markom, p. Paškom, p. Grundom. Zaujímavý je hlavne výrok spolumajiteľa ESETu p. Antona Zajaca, ktorý sa pred časom nechal počuť, že „Andrej Kiska musí pokračovať ďalej, jeho kredit je veľmi silný. Urobil obrovský kus práce a pokiaľ by mal plány zmeniť Slovensko, tak určite to podporím.“ Toto vyjadrenie p. A. Zajaca je veľmi zaujímavé a bolo by potrebné, keby ho p. A. Zajac rozmenil na „drobné“. Čo tým myslel, akú že to prospešnú prácu p. Kiska vykonal (ja o žiadnej jeho prospešnej činnosti na prospech SR ani len netuším, ale vieme o veľa veciach, ktoré nášmu štátu uškodili!) a čo myslel, tým, že ak by p. Kiska chcel zmeniť Slovensko, na čo alebo pre koho, a ako, by ho mal zmeniť ?! Toto sú veľmi závažné otázky, ako na p. Kisku, tak aj na predstaviteľov ESETu ! a na toto sa na TB strany ZĽ, nikto z „demokratických“ „mienkotvorných“ novinárov už nepýta ! A o čom , že si to títo páni v piatok 18.10. v bratislavskej reštaurácií „hrkútali“ ?! p. Kiska nenechajte nás konšpirovať, ale von z pravdou – o čom bola reč ?! Ja si predsa len dovolím ani až tak nie, nepravdivú konšpiráciu na margo tohto „ničím“ nezaujímavého stretnutia.

ESEŤáci hovoria Andrejovi „ „…pozri Andrej, Ty si nami vyvolený, v tebe sme našli zaľúbenie a Ty musíš vyhrať PV zo svojou skvelou stranou Za ľudí, aby sme s Tvojou pomocou zmenili Slovensko na prospech všetkých občanov SR, samozrejme my z toho nechceme nič a dúfame, že ani Ty a neboj, oni Ti to „zožerú“ aj s navijakom, veď oni tomu h…o rozumejú. Na peniaze nepozeraj, však vieš, že to nie je žiaden problém, dáme urobiť toľko prieskumov verejnej mienky, koľko len bude potrebné, aby sme nie násilne, voliča presvedčili, že Ty a tvoji úžasný ľudia, ktorí stoja pri a za tebou, že Vy máte najväčšiu šancu zvíťaziť v PV 2020. Tvoja jediná úloha bude, len v tom, že na TB budeš horlivo o výsledkoch týchto prieskumov hovoriť a presviedčať voličov SR o tom, že sú to veľmi presvedčujúce a zaväzujúce výsledky, len sa prosím Ťa pri tom tak nepoť, lebo to znižuje absolútne Tvoju dôveryhodnosť, zvlášť, keď Tí ostatní, čo stoja okolo teba sú absolútne suchý !…“

A teraz sa trochu pozrime akýchže to úžasných ľudí s úžasným životným príbehom mal p. Kiska na spomínanej TB :

  1. Veronika Remišová – je úžasný životný príbeh začína kauzou „kompa“ a vstup do „vysokej“ politiky na chrbte p. Matoviča a následne úžasne rýchly prestup do Kiskovej strany ZĽ. Záver – úžasná schopnosť zmeniť politické tričko, ak sa jedná o nezištný vstup do novej čistej úžasnej strany ZĽ, ktorú bude neobmedzene financovať ESET !
  2. Juraj Šeliga – úžasne rýchlo „pochopil“, že byť „nezávislým“ občianskym aktivistom, nie je až také úžasné, pretože to ani v najmenšom nemalo politický podtón, ten jeho „nezávislý“ občiansky atavizmus a teda je oveľa lepšie sa „pretransformovať“ za naj politika SR po boku „boha“ p. Kisku, ktorý jeho občianske „nezávisle“ aktivity absolútne pred tým nijako nepodporoval! Naozaj úžasný životný príbeh !, ale za to pre Jurka veľmi účinný !
  3. Karolína Farská – úžasné mladá slečna, ktorá ani nevie kde je sever, ale úžasne dobré vie, kde sú USA ! Táto slečna má tiež za sebou úžasný príbeh, ako sa stáť z absolútne „nezávislej“ občianskej aktivistky protikorupčných pochodov, úžasne rýchlo „odborníčkou“ (neviem na čo!) v tíme úžasného a morálne „čistého“ p. Kisku. Naozaj, úžasný prerod sl. K. Farskej !
  4. Jana Žitňanská – má úžasnú schopnosť meniť politické tričká – KDH (1998-2012), NOVA (2012-2019) a dnes v úžasnej strane ZĽ ! Jej úžasný životný príbeh spočíva v tom, že má úžasný talent a odhad na to, kedy je potrebné zmeniť stranícke tričko, aby z toho nekvapkalo, ale priam tieklo prúdom ! Naozaj úžasné, ak si nevie zachovať svoju politickú tvár v jednej strane, ktorá napodiv ešte celkom „dobre“ funguje pod vedením úžasného p. Hlinu ! p. Kiska veď táto úžasná pani, Vás jedného dňa, keď už nebudete pre slovenskú politiku a ESET potrebný, veľmi rýchlo a úžasne opustí a zakotví v inej pre ňu vyhovujúcej strane !

Vladimír Ledecký – predpokladám, že jeho úžasný životný príbeh, by mohol pokračovať na úrade vlády SR, ako splnomocnenec pre rómsku (cigánsku) otázku a máme s cigánmi na Slovensku po probléme ! Len je otázka, kto sa potom postará o cigánov v Spišskom Hrhove ?!

Michal Luciak – úžasný bývalý bratislavský krajský šéf SDKÚ-DS, úžasne rýchlo pochopil, že jeho ďalšia politická kariéra môže napredovať jedine v úžasnej Kiskovej strane ZĽ, nuž a keď časom zistí, že p. Kiska je ešte horší ako jeho bývalý stranícky šéf p. Pavol Frešo, tak stranu ZĽ úžasne rýchlo opustí.

 

Takže pán Kiska, toto sú Tí Vaši úžasný ľudia z úžasným životným príbehom, ktorí úžasne rýchlo pochopili, že len Vy jediný ste ich politická záchrana a len z Vami „nám“ môžu úžasne dobre slúžiť, ale medzi Vašimi úžasnými odborníkmi na všetko a medzi chrobákom Truhlíkom je zásadný rozdiel, zatiaľ čo chrobák Truhlík, bol rozkošnou rozprávkovou postavičkou, ktorá všade bola, všetko vedela a všetko videla (lebo sa „narodil“ v kine), tak Vy a Váš úžasný „odborný“ Tím, ste žiaľ realitou, ktorá vie len jedno, že moc peňazí ich vie úžasne zmeniť a následne pre moc peňazí vedia úžasne rýchlo zmeniť aj politické tričko a ešte jedno čo veľmi dobre vedia, je to, kde sa nachádzajú úžasný „demokrati“, teda za Atlantikom – USA !

 

Záver :

Vy ste sa na TB p. Kiska „nafukoval“, že v priamom súboji o prezidentské kreslo, ste Vy jediný slovenský „politik“, čo ste dokázal poraziť p. Fica, a že aj teraz, len Vy jediný ho porazíte v priamom súboji vo voľbách do NR SR 2020. Nuž tak toto je absolútny nezmysel a klamstvo. Nie Vy !, p. Kiska ste v prezidentských voľbách porazil p. Fica, ale Vami nehorázne protizákonne vedená prezidentská predvolebná kampaň, keď ste si „nevedomky“ náklady na túto kampaň započítavali do nákladov Vašej spoločnosti KTAG, a keď pri Vás stáli nie všetci svätí, ale všetky „proslovenské“ média a „proslovenská“ vtedajšia „najčistejšia opozícia. Následne takto „čisto“ „vyhrala“ prezidentské voľby aj Vami podporovaná p. Zuzana Čaputová (vyhraté bude mať až po rozhodnutí Ústavného súdu SR o právoplatnosti prezidentských volieb 2019!) a dnes robíte taktiež špinavú a nezákonnú predvolebnú kampaň do NR SR 2020, v tom, že všetky teraz už vynakladané financie na spropagovanie Vašej strany, ako jedinej, ktorá dokáže „poraziť“ slovenských „mafiánov“ si nezapočítavate do volebných nákladov. A čo je na tom najhoršie, že sa potajomky stretávate s pánmi z ESETu, ktorí do Vás nalievajú a budú ešte nalievať stá tisíce eur a My všetci vieme, že to robia absolútne nezištne a pre blaho občanov SR. Takáto politická nemorálnosť, je až do neba volajúca, ale Vaše úžasné hodnotové nastavenie, Vám to nedovolí takto vnímať !!!

Nuž p. Kiska v predvolebnej kampani do NR SR 2020, to až také ľahké nebudete mať, pretože Vaši „vlastní“ (OĽANO, KDH, Sme rodina, SaS, PS/Spolu), Vám budú hádzať polená pod kolená, pretože sa až príliš pasujete za jediného (ESETom) „vyvoleného!, ktorý môže bojovať so „zlom“ (SMER-SD, SNS, KĽSNS, Harabin-VLASŤ, Drucker-Dobrá voľba) a to sa v takej opozičnej morálne  „čistej“ „bradži“,  v akej sa Vy dnes pohybujete, NEODPÚŠŤA !!!

 

 

 

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.