Založ si blog

Threema zovšednela, ďalší balónik „N“-ka, „zdržanlivá“ Čaputová , svätá „demokratická“ opozícia, koaliční „antikristi“. ..

Keďže „Kočnerová“ Threema nateraz zovšednela a nepriniesla želateľný výsledok v podobe dramatického pádu preferencií „mafiánskej“ strany SMER-SD, tak bolo potrebné vypustiť ďalší „autentický“ balónik, a kto iný je na to ako stvorený, ak nie „najinformovanejší“ denník v celej našej galaxií, Denník N a jeho „hviezda“ Monika Tódová ?!

Na mediálnej scéne sa objavuje bez „akýchkoľvek pochybností“, „najautentickejší“, 70  minútový záznam z rozhovoru medzi mafiánom Kočnerom a „najzapredanejším“ bývalým GP SR Trnkom. BUM !, a je to vonku, lebo doteraz to bol len YETI, o ktorom každý hovoril, ale nikto ho nevidel, prepáčte nepočul. A div sa svete, práve teraz Denník N a Monika Tódová (vlastnou hlavou, to teda iste nie !) uznali za najvhodnejšie toho YETIHO vypustiť na svetlo božie ! Vnímaví občan SR si nemôže nevšimnúť, že toto všetko, čo tu stvára Denník N prostredníctvom Moniky Tódovej, nie je len tak, ale že to má jasný scenár, ktorý pravdepodobne nie je písaný na Slovensku.

Áno, Slovensko je svojou rozlohou a počtom obyvateľov malé, ale ako strategický bod na mape strednej Európy, ale aj Európy ako celku, je nesmierne dôležité, a kto tento „Strategický bod“ ovládne, tak bude ovládať celú Európu a „nebezpečné“ a „krvilačné“ Rusko bude mať, ako na dlani a bude ho držať v šachu !!! A kto môže mať najväčší záujem, nuž áno USA a U.S. Army, lebo teraz, tam všetci penia a rovnako penia aj naši amerikafili (p. Osuský, p. Šebej, p. Cséfalvayová, p. Kiska a aj p. Čaputová), lebo vládou SR a ani NR SR neprešla Zmluva medzi SR a USA, aby mali na našom zvrchovanom území svoju základňu, na území ktorej by neplatili naše slovenské zákony, ale zákony USA, a teda z tejto časti našej drahej slovenskej pôdy, by sa stala pôda americká !!! Mne toto zmysel dáva, vám vážení občania SR nie ?!

Vo svetle týchto mojich domnienok, dáva zmysel aj to, čo tu nezákonne vyvádza Denník N a Monika Tódová. Samozrejme, že všetky orgány činné v trestnom (prokuratúra, vyšetrovatelia) konaní mlčia ( mali by však učiniť jednu vec, ďalej v texte) vo vzťahu k Denníku N, pretože sa zjavne jedná o veci vymyslené, alebo minimálne zjavne skreslené, ale príde čas, keď sa Denník N bude musieť za tieto svoje nezákonnosti zodpovedať . Jediný, kto by mal jednať sú súdy SR, ktoré by na žiadosť prokuratúry resp. vyšetrovateľov, mali vydať na Denník N predbežné opatrenie, v zmysle, že až do ukončenia vyšetrovania všetkých káuz trestných vecí vo vzťahu k M. Kočnerovi a do vynesenia a nadobudnutia právoplatnosti rozsudku v týchto konaniach, Denník N je povinný sa zdržať akýchkoľvek zverejňovaní „autentických“ prepisov „Kočnerovej“ Threemy a iných zvukových alebo obrazových materiálov súvisiacich s týmto prebiehajúcim trestným konaním. Denník N môže verejnosť informovať o daných konaniach, len a len na základe informácií, ktoré verejnosti podľa vlastného uváženia poskytnú orgány činne v trestnom konaní . Denník N je povinný vyšetrovateľom oznámiť zdroj, ak nejaký existuje, ktorý im tieto „autentické“ materiály priamo zo živých spisov vynáša, lebo ten tiež koná nezákonnú činnosť !

Zarážajúce je aj to, že hlavne koaliční politici sa voči takémuto konaniu Denníka N nevyjadrujú tvrdšie a že svojimi vyjadreniami typu „keď sa preukáže pravosť a autenticita daných prepisov a nahrávok, tak potom…“, jasne nahrávajú Denníku N a hlavne celej „demokratické“ opozície.

Vnímaví občania SR, však vidia, že toto všetko je hlavne problém terajšej opozície, ale majú v „našich“ slovenských médiách, a žiaľ aj v RTVS obhajcov, ktoré sa snažia týchto „ctených“ opozičníkov z toho vyňať. Ja som nezachytil v krátkej pasáži z rozhovoru Kočnera s Trnkom, že by sa tam hovorilo o tom : M.K. hovorí D.T. – „…že prečo Ty Trnka si išiel proti Ficovi, veď on nám pomáha, už si zabudol ?!, a všetky peniaze, ktoré som si cez Fica vybavil mám, a mám aj Tvoj podiel, ktorý si Ty nechcel, ale ja Ti ich dám..“, to som sa nedopočul z tejto údajnej „autentickej“ nahrávky, ale bolo tam jasne počuť, ako Marián brutálne vyčíta Dobroslavovi, že prečo ide proti Haščákovi z PENTY, a že keď mal Dobroslav hnev na Fica, tak to mal jemu, Mariánovi povedať a on „boh“ by to bol zariadil !

Ale samozrejme „naše“ „demokratické“ média to vykreslili slovenskej verejnosti tak, že za týmto všetkým stojí Fico, a on dostal tých, spolu dva milióny , ktoré do voľby GP p. Trnku, vrazili spoločne Slavo s Mariánom ! Smiešne a zároveň veľmi smutná manipulácia s verejnou mienkou ! Veď, keď najlepšia premiérka vlády SR, všetkých čias a p. Mikulášom Dzurindom „milovaná“ podpredsedníčka strany p. Radičová (teraz rozdáva o Slovensku rozumy na ČT24), kde bol on „Boss“, prehlásila, že ak bude za GP zvolený p. Trnka, tak ona podá demisiu a celá vláda tým pádom padne, tak len naozaj mentálne retardovaná opozícia, by takúto príležitosť na položenie vlády nevyužila, a preto za p. Trnku zahlasovali, ako jeden muž a či veríte alebo nie, zadarmo ! Nuž celkom nie zadarmo, lebo v prípade, že by bolo dosť kúpených vtedy koaličných poslancov (Slavom a Mariánom), tak by ich nezaplatiteľnou odmenou boli predčasné voľby, kde by mali možnosť na základe demokratických volieb uchopiť moc v štáte. A to si Vážená dnešná „demokratická“ opozícia a hlavne „mienkotvorné“ média, naozaj myslite, a chcete verejnosti SR vo „verejnom záujme“ (týmto sa stále Monika Tódová oháňa, ak pre ňu nepohodlným politikom a aktérom „Kočnerových“ káuz kladie infantilne a nezmyselné otázky a vyžaduje si na nich odpoveď) nahovoriť takú sprostosť, že to bol nebodaj p. Fico a strana SMER-SD, vtedy opozícia!, čo kupovali za dva milióny, vtedajších koaličných poslancov prostredníctvom Slava a vševediaceho a všemohúceho Mariána !? Totálny blud !

Do tohto celého scenára, ako náhodou prichádza „objektívny“ prieskum agentúry AKO o predvolebných preferenciách, a stal sa zázrak !, strana Za ľudí (má už 12 %), už dýcha na chrbát PS/Spolu, ako to nazvali „naše“ „nezávislé“ média. A tie isté média, len sucho odprezentujú, že tento prieskum verejnej mienky na „reprezentatívnej“ vzorke, až neuveriteľných 1000 osôb, vykonala agentúra AKO, na objednávku práve zázračne v preferenciách stúpajúcej trojdňovej strany Za ľudí. Nikto z médií sa nepýta, koľko za to strana p. Kisku zaplatila, a či by sa to strane nemalo započítať do nákladov na volebnú kampaň pre najbližšie PV 2020. Ako je možný takýto nárast strany, ktorej predseda p. Kiska sa vôbec nezúčastňuje na TB, ktoré táto strana robí, ale necháva ZA SEBA (tak by sa táto strana mohla volať), na týchto TB vystupovať donedávna „nezávislého“ občianskeho aktivistu Za slušné Slovensko ( v minulosti s KDHackým pozadím) Juraja Šeligu, ktorému ešte steká po brade politické mliečko, a „zblúdilu“ ovečku, „bojovníčku“ proti korupcií a mrhaniu verejnými financiami (aj voči vlastnému predsedovi?!) Veroniku Remišovú !

To Vám p. Čaputová neprekáža, že Vaša Alma mater PS, i napriek tomu, že je tu o „päť“ dní dlhšie ako trojdňová Za ľudí, a dosiahla vďaka „novej“ politike, a nie vďaka veľkej sumy čistých a „domácich“ peňazí vo Vašej prezidentskej kampani, taký skvelý výsledok, že práve Vy, bývala podpredsedníčka PS ste sa stala „hlavou“ SR, je zrazu na ústupe a pritom naďalej šíri tie isté hodnotové témy, ktoré šírila, keď ste kandidovala za prezidentku SR a na „konci“ kampane ste dosiahla neuveriteľných viac ako 52 % !, tak prečo PS teraz preferencie nestúpajú, ale akosi „nezmyselne“ klesajú ?! Mala by ste verejne vystúpiť a Vašu Alma mater PS pred národom opäť „pozdvihnúť“, alebo aj toto je v scenári napísané, že žezlo časom preberie Kiska, tak ako ste ho Vy „nezištne“ „prebrala“ po p. Robertovi Mistríkovi a on sa samozrejme svojej kandidatúry vo Váš prospech, tak isto absolútne „nezištne“ vzdal?!

A tá „naša“ najčistejšia a najdemokratickejšia terajšia opozícia, ktorá sa sama triešti rýchlosťou rozpadu jadra uránu 235, sa nehanbí a na TB sa bohorovne postavia a trepú čosi o ukončení vlády mafie a zločincov na Slovensku, a ani si neuvedomujú, že vlastne hovoria o sebe – M. Truban sám sa priznal, že užíval protizákonne mäkké, tvrdšie, ale ja ultra tvrdé drogy (keď kupované, tak len od drogovej mafie !, žeby Antonino Vadala ?!), I. Matovič – osobné kontakty s mafiánom M. Kočnerom, ktosi mu núkal 20 melónov za položenie vlády, vraj to bolo len z recesie, to si Igor myslíte že seno žerieme ?!, p. R. Sulík – raňajky u mafiána M. Kočnera u neho doma, jasne riešili otázku voľby GP p. Trnku aj konkrétne sumy, ktoré vtedy chodili po parlamentných chodbách – 300 tisíc, na tomto základe mal M. Kočner „darovať“ na voľbu GP p. Trnku spolu aj s jeho najlepším kamarátom Slavom, dva melóny, keď spočítali koľko hlasov koaličných bude treba pridať k tým vtedy opozičným !?, p. M. Beblavý – on nevie nič a takisto nemá nič spoločné s voľbou GP za p. Trnku, keď ako vysokopostavený štátny zamestnanec za SDKÚ-DS, bol v tej dobe vlastnou stranou „odstrihnutý“ od všetkých informácií ?!, a preto je on jediný z bývalých aktívnych politikov SDKÚ-DS, ten najčistejší a má to najväčšie morálne právo kričať na dnešnú vládnu koalíciu aký sú špinaví …, a takto by sme mohli prebrať všetkých najviac dnes vyskakujúcich „demokratických“ opozičných politikov a odkrývať ich „neprepojenie“ na mafiu a zločinnosť páchanú na území SR.

Občan SR, oprávnený volič SR,  maj nastražené uši a dokorán otvorené oči a „vlastnou“ hlavou prijímaj všetky tie konšpirácie a nezmysli, ktoré sa denne na teba skrz „naše“ demokratické média valia a budú sa až do PV 2020 ešte stupňovať, a „nezožerme“ hneď všetko aj s navijakom, čo nám je tu prestierané na zlatom politickom podnose v prospech terajšej „demokratickej“ opozície a zaatlantickým záujmom !

Veď dnes sú IT technológie na tak vysokej úrovni, že naimitovať naše hlasy sa dá tak, že si svoj vlastný hlas ani mi nerozoznáme, a sami seba by sme podozrievali, kedyže som vyslovil takéto nezmysli a nehoráznosti, Verím, že ste pochopili kam upriamujem Vašu pozornosť .

 

ODKAZ „demokratickým“ opozičným politikom a hlavne „mienkotvorným“ médiám :

Vo „svete“ tuhých materiálov existuje medza pružnosti a medza pevnosti. Ak pôsobí na materiál určitá sila a prekoná sa medza pružnosti daného materiálu, tak po ukončení pôsobenia tejto sily sa už materiál nevráti do pôvodného tvaru. A ak , by pôsobenie tejto sily, sa na daný materiál zväčšovalo, tak sa prekoná aj medza pevnosti daného materiálu a tento sa pretrhne !

Vy, „mienkotvorné“ média a „demokratická“ „slovenská“ opozícia, Vy v súčasnosti pôsobíte takou nečestnou a manipulatívnou politickou silou na občanov SR, na oprávnených voličov SR, že nie sme ďaleko od prekonania „medze pružnosti“ našej spoločnosti, a ak sa nespamätáte, tak nedajbože môže dôjsť, aj k prekročeniu jej „medze pevnosti“, čo jednoznačne môže ohroziť našu štátnosť a suverenitu !!!

Na záver krátko k včerajšej „novej“ nahrávke GORILA, na 99,99 % je to problém vládnej koalície z čias druhej Dzurindovej vlády a ich dnešných pohrobkov na čele s „najnovším“ politikom p. Beblavým. Čo je potrebné urobiť ?, NAKA by mala okamžite zaistiť všetkých členov a štátnych tajomníkov druhej Dzurindovej vlády, všetky vtedy najvyššie špičky týchto politických strán a po dôkladnom prešetrení ich účasti alebo neúčasti na GORILE postupne buď s verejným ospravedlnením prepúšťať alebo ak sa javia ako zvlášť podozrivý ponechať v kolúznej väzbe a začať spravodlivý trestnoprávny proces. Ale aby sa toto všetko mohlo nastať tak to by pán GP Čižnár, ako najväčší „rozpútavač“ pekla na slovenskej trestnoprávnej scéne mal jednoducho zo svojej pozície odísť napr. zo zdravotných dôvodov .

A vy „slušné“ „mienkotvorné“ média sa nesnažte za každú cenu z toho dnes vyrobiť kauzu len strany SMER-SD, ale obráťte sa o 180 stupňov na terajšiu „slušnú“ a „novú“ opozíciu a dnešných pohrobkov vtedajšej druhej Dzurindovej vlády …! Samozrejme orgány činné v trestnej činnosti by v žiadnom prípade nemali zabudnúť, ani na tie všetky západné a zaatlantické korporáty, ktorým bolo naše slovenské „zlato“ podarované za judášsky groš, a preveriť či, a koľko špinavých čiernych peňazí vyplatili našim slovenským Judášom, a to všetko na základe medzinárodného obchodného práva a za pomoci orgánov činných v trestnom konaní, tých štátov, ktorých sa to bezprostredne týka. Buďte investigatívny a vypátrajte všetky tie kúpnopredajné zmluvy z tohto obdobia a zistite, kto ich podpisoval za slovenskú skorumpovanú stranu, a kto za šťastného kupujúceho, ktorí to kupovali preto lebo boli lepšími gazdami ako „štát“ Dzurinda ?! a samozrejme kupovali to len a len za účelom „pomoci“ nášmu dovtedy „mečiarizmom zbedačenému“ ľudu !!!

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.