Založ si blog

Tódovej priznanie na RTVS, orgány činné v trestnom konaní, konajte !

Ani mňa nebaví, stále sa „motať“ okolo „novinárky“ Moniky Tódovej z Denníka N, ale to čo nám vo včerajšej hlavnej večernej spravodajskej relácií „ponúkla“ „verejnoprávna“ RTVS, tak to je už naozaj cez čiaru. p. Monika Tódová sa v priamom prenose priznala, že disponuje informáciami zo živého trestného spisu a to nielen z prípadu „Markízackych“ zmeniek, ale čo je ešte horšie, aj z prípadu vyšetrovania vraždy novinára a jeho priateľky ! „Novinárka“ M. Tódová na kameru, jasne povedala, že si dáva „veľký“ pozor, aké informácie zverejňuje, z daných živých trestných spisov, aby sa nedajbože nedotkla iných osôb, ako je dnes nevyhnutné, a to výsostne osôb spätých zo stranou SMER-SD, terajšej vládnej koalície a osôb blízkych týmto stranám. Teda sa jedná o bezprecedentnú jednostrannú selekciu výberu politický nepohodlných osôb.

Je až zarážajúce, že tým, čo predvádza táto pani „novinárka“ a jej materský Denník N sa orgány činné v trestnom konaní vôbec nevenujú, a ostatné „mienkotvorné“ a „spravodlivé“ média na Slovensku, každú jej „pravdivú“ správu, berú ako bezvýhradne autentickú, a šíria ju ako dôkazový materiál proti všetkým, ktorí nie sú z toho správneho neoliberálneho politického spektra, teda dnešnej „demokratickej“, či už parlamentnej alebo mimoparlamentnej opozície. Apropo, ktoré sú dnes parlamentné a ktoré mimo parlamentné opozičné strany ?, keď odídenci z parlamentných strán odišli k novým, teraz mimo parlamentným stranám, a sedia, ako ich zástupcovia v NR SR, a nechajú sa farizejský označovať, ako nezávislí, alebo ešte lepšie, ako nezaradený ( to sa musí v budúcnosti zmeniť v poriadku a zákone NR SR – opustil si poslanecký klub, za ktorý si kandidoval v PV a teda strácaš nárok ďalej pôsobiť v NR SR, a na tvoje miesto príde iný zástupca tejto strany, ktorá prešla riadnymi PV, aby si nemohol naďalej mútiť parlamentné vody a občanom SR balamutiť hlavy) poslanci ?!

Ako je možné, že orgány činné v trestnom konaní ešte nezaistili mobil, notebook a iné elektronické zariadenia tejto „novinárky“ a neskúmajú, kto porušuje zákony SR a „kŕmi“ ju závažnými informáciami zo živých trestných spisov ?! Že takýmto spôsobom od samotného začiatku vyšetrovania, týchto závažných trestných činov (a obzvlášť, trestného činu úkladnej a brutálnej vraždy dvoch mladých ľudí, ktorá sa nemala nikdy stať !). To samotné orgány činné v trestnom konaní, nezaujíma, kto z ich prostredia, či z vyšetrovateľov, či z GP, či niektorý zo zástupcov žalovanej alebo obžalovanej strany, vynáša, len pre túto (a prečo len pre ňu ?!) „novinárku“, tak citlivé informácie, a ako som už vyššie spomínal, sú pred ich zverejnením silne a „poctivo“ selektované, aby ublížili, len tím „pravím“ a nepohodlným, len tím „ich“ a nie „našim“ ?!

A kde je záruka, že takéto informácie, niekto p. Tódovej podsúva nie preto, aby informovala verejnosť o ich „pravosti“ a „závažnosti“, ale preto, že vie, že ona to vo svojej naivite zverejní, a ani si neuvedomuje, a ani sa nezamyslí nad tým, či ten, kto jej takéto „informácie“ poskytuje, či ju „neťahá“ za nos a či ju nezneužíva a podsúva jej falošné resp. vymyslené príbehy ?!, len preto, aby úmyselne maril prebiehajúce trestné konania ?!

Ak však p. Monika Tódová koná v presvedčení, že má „autentické“ informácie v rukách a napriek tomu ich zverejňuje, tak podľa mňa sa dopúšťa trestného činu marenia spravodlivosti, a to by už malo stačiť na to, aby sa touto osobou začala zaoberať GP a aj NAKA.

Lebo p. Fico, len povedal svoj názor na dianie okolo p. Mazureka a NAKA ho už v tej súvislosti  rieši ! Áno nech rieši, ale rovnaký meter na všetkých, aj na naj chránenejšie osoby na Slovensku, akými sú „novinári“ typu Monika Tódová a všetci neoliberálny politici z opozičného tábora !

Veď na základe zaisteného MT a iných elektronických zariadení p. Tódovej, by sa orgány činné v trestnom konaní veľmi rýchlo dozvedeli, kto zámerne marí, jednak už prebiehajúci súdny spor (TV Markíza) a vyšetrovanie vraždy dvoch mladých ľudí !

A na záver sa zamyslíme všetci nad jednou vecou, to si naozaj myslíme, že terajšia vládna moc, si takýmto hlúpym spôsobom, sama sebe ublíži, že nechá zavraždiť novinára, len preto, že o nej písal články, ktoré ju kriminalizovali !? Komu prosím Vás najviac prospela táto nezmyselná a ničím neospravedlniteľná vražda dvoch mladých ľudí ? Naozaj prospela terajšej vládnej moci ?, alebo niekomu inému ?! Odpoveď nech si dá každý sám pre seba. Je však nutné mať na pamäti, že v minulosti, ale aj dnes sa vo svete, robia neskutočné špinavosti, len preto, aby sa dostali k moci, také politické strany a sily za nimi stojacie, ktoré to v riadnych parlamentných voľbách nedokážu !

Preto záver je jednoznačný, odstaviť od informovanosti týchto citlivých prípadov cez „dôveryhodné“ zdroje, takých „novinárov“, ktorí svojou činnosťou maria vyšetrovanie a prebiehajúce súdne konanie, nechať orgány činné v trestnom konaní v kľude pracovať a nech o týchto prípadoch (ale do budúcnosti aj v iných prípadoch), ich priebehu a dokazovania, informujú výlučne zástupcovia GP a novinári vo svojich článkoch nech vyjadrujú, len svoje názory, a ak sa náhodou, alebo „náhodou“, dostanú k informáciám, ktoré sú súčasťou živých spisov, aby o tom okamžite informovali dotknuté, kompetentné orgány a neuverejňovali ich na svojich stránkach alebo v TV, ako pravdivé a zaručene autentické !

Chcem veriť, že sa už v mojich ďalších článkoch nebudem musieť venovať tejto „novinárke“ a ani jej podobným !

Bodka:

A čo v súvislosti s „novinárskou prácou“, menovanej „novinárky“ robí SIS !? Tá ani náhodou netuší, kto tejto pani „novinárke“ podsúva tieto „autentické“ informácie a za akým účelom ?! A ak má nejaké informácie o pozadí týchto „informačných“ služieb pre túto pani, tak by nemala bezodkladne informovať GP, prezidentskú kanceláriu, Predsedu vlády a Predsedu parlamentu a celú Radu obrany štátu ?!

Veď SIS je jeden z pilierov ochrany bezpečnosti našej štátnosti a bezpečnosti SR, ako takej !

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

Ako vytrhnúť KDH PS stoličku.

14.04.2024

Na úvod len toľko, že pre názov dnešného môjho článku som sa inšpiroval v známej českej kultovej komédií z roku 1977 (vynikajúca socialistická československá filmová tvorba!) – https://www.csfd.sk/film/33317-ako-vytrhnut-velrybe-stolicku/prehlad/ Iste, dnešná téma nepatrí do kategórie politickej komédie, ale do politickej reality. Možno sa niekomu bude zdať, že [...]

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.