Monika Tódová a jej ústup z pozícií ?

10. septembra 2019, ferro, Nezaradené

Tak čo, „najinformovanejšia“ novinárka Slovenska, sveta a celej priľahlej galaxie ?

Kde máte ďalšie kompromitujúce sms z Kočnerovho telefónu. Veď ste sa chválila, že je ich okolo 10 000 (máte ich všetky k dispozícií) a to čo ste „autenticky“ zverejnila, je tak ani nie jedno promile !

Čo sa stalo ?, veď verejnosť čaká na Vaše ďalšie blúznenia. Stratil sa Vám dôveryhodný zdroj ?, alebo sa stalo niečo ešte horšie a zistila ste, že konáte v rozpore nielen s morálkou novinára, ale aj v rozpore zo zákonom. Iste ste si všimla, že aj Vaši kolegovia z „mienkotvorných“ médií Vám dali jasne najavo, že takouto „novinárčinou“, cesta k úspechu nevedie. Alebo Vaši mecenáši, ktorý Vás platia špinavými eurami a dolármi, Vám na teraz dali stopku, a teda ste sa zamerala na zahraničie, konkrétne na pána Babiša v Čechách, kde žiaden novinár nedostal, ako prvý informáciu, že štátny zástupca, ukončil voči nemu trestné stíhanie. Prečo ten útek za hranice Slovenska !?

Píšete, že ste sa v tejto „autentickej“ komunikácií našla aj Vy, ale nie tak, žeby ste si Vy osobne dopisovala sms správami s p. Kočnerom, ale že ste mala byť tiež na jeho muške. Nuž dobre, ale „páchateľ“ je už vo väzení a teda Vám nemôže ublížiť, a to hlavne aj preto, že aj keby z väzenia niečo voči Vám chcel podniknúť, tak Vy predsa budete o tom vedieť ako prvá, lebo „dobré informovaný zdroj“, Vám da ihneď avízo !

Myslím si a som presvedčený, že dôvod je úplne iný a jednoduchý. Zamotala ste sa do svojich klamstiev, výmyslov a varenia z vody. Ja viem, že Vy by ste aj ďalej pokračovala v týchto blúzneniach, ale zasiahol niekto „z hora“ a na teraz máte stopku. Veď ono to začínalo zapáchať, a to tým, že p. Kočner nepoznal nikoho, len vládne špičky, a aj to len z čias vládnutia Smeru-SD so svojimi koaličnými partnermi a všetci ostatný sú mimo hry a nič tam o nich nie je. Ale na to nemusíme mať „autentické“ prepisy sms správ z „autentického“ mobilného telefónu p. Kočnera, pretože p. Matovič sa priznal k niekoľkohodinovému rozhovoru s p. Kočnerom, ako ináč len a len o nesmrteľnosti chrústa a p. Sulík má aj videjko, z ktorého vôbec nie je zrejme, že so svojim priateľom sa bavia či p. Trnka áno alebo nie generálnym prokurátorom GP SR !

Toto sú pani Monika Tódová autentické informácie o styku politikov s p. Kočnerom a nie to čo Vy tu predvádzate a vystrájate.

Ja už len čakám, kedy Vám opäť dajú „ z hora“ pokyn, Monika choď, teraz opäť môžeš. Špina a hnus !

Odporúčanie pre Vás Monika Tódová : Okamžite sa straťte z mediálneho priestoru a najlepšie by bolo, aby ste sa zamestnala ako operátor výroby v jednom zo zahraničných podnikov na výrobu aut, aby ste zažila, čo je to poctivá práca a nakoniec sama zistíte, že to čo ste doteraz robila a ešte stále robíte, je na zvracanie !