Čaputová a jej prejav na oslavách SNP

30. augusta 2019, ferro, Nezaradené

Kto počúval, ak to dokázal, prejav podnájomníčky v Grasalkovičovom paláci na oslavách 75 výročia SNP v Banskej Bystrici, tak musel mať poriadne silný žalúdok. To čo tam ta pani narozprávala, bolo ako pre hluchonemého. Jednoducho nič – prázdno. Jedine čoho sa dotkla najviac (a žiaľ aj ostatný vystupujúci), bolo, že tu máme opäť extrémistov a fašistov, a jednoducho bolo zjavne, že sa venujú K-ĽSNS.

Tak vážení, Vy ste si nevšimli rozhodnutie najvyššieho súdu SR, že K-ĽSNS je štandardná parlamentná strana, ktorá nie je na politickej mape SR ničím a nikým limitovaná !? Veď GP p. Čižnár, žiadal zrušenie tejto strany preto, že je extrémistická s fašizoidnými prvkami a NS SR, mu dal jasne najavo, že neuspel a bodka !

Takže aj Vy vážená pani, z prezidentského paláca, už prestaňte s týmito osloveniami a narážkami na legitímnu politickú stranu.

Z Vašich vyjadrení na túto stranu nám všetkým, čo akceptujeme rozhodnutia slovenských súdov vyplýva, že nerešpektujete rozhodnutie NS SR a teda pohŕdate naším právnym systémom !

Či sa Vám to páči, alebo nie, K-ĽSNS tu je legálne, občania v slobodných parlamentných voľbách, jej môžu slobodne odovzdať svoj hlas, a nikto ich nemôže označovať za extrémistov alebo nebodaj fašistov !

Niet väčších extrémistických strán na Slovensku ako je „koalícia“ PS/SPOLU, z ktorej liahne ste vyšla aj Vy. A niet väčšieho extrému v politike, ako to, že ste sa nechala menovať prezidentkou SR, bez toho, aby ste vyčkala na rozhodnutie ústavného súdu na vyhlásenie právoplatnosti, neprávoplatnosti prezidentských volieb 2019 !

„Kam a nač, ten spěch“, povedali by bratia Česi ?!

Apropo, kedy sa naučíte text Slovenskej hymny ?!

Ostatné pasáže Vášho prejavu nestoja za komentár, lebo niet čo komentovať !