Založ si blog

Denník SME a spol. , unikla Vám „skutočná“ pravda o kauze TV Markíza ? !

V roku 1998 som mal už 32 rokov a teda ma nikto nemôže podozrievať z toho, že budem v tomto článku písať, len o sprostredkovaných informáciách.

Niektorí z dnešných „novinárov“ z denníka SME, Denníka N, Aktuality.sk, TV JOJ, TV Markíza a RTVS, boli v tomto čase ešte len adolescenti a tak nevedia tú „skutočnú“ pravdu o záchrane TV Markíza, a kto vlastne mal mocenský záujem o jej ovládnutie. Avšak nie je problém vážení dnešní „novinári“ , len je potrebné sa na toto obdobie opýtať svojich starších kolegov, ako je napríklad „novinár“ p. Peter Schutz, „novinár“ p. Eugen Korda, „novinár“ p. Ľuboslav Choluja alebo vtedajšej redaktorky TV Markíza p. Anny Ghannamovej, alebo ešte lepšie, je potrebné sa na dva týždne zavrieť do archívu vtedajších všetkých protislovenských médií (hlavne denníka SME) a naštudovať si titulné stránky týchto denníkov o dianí okolo TV Markíza z toto obdobia, leto – jeseň 1998.

Nerozumiem, ako ste ctení „novinári“ mohli dnes dopustiť, aby GP SR a súdy SR, v kauze TV Markíza obvinili a súdili „nevinných“ p. Ruska, p. Kočnera a p. Agha, keď v roku 1998 sa jednoznačne písalo a tvrdilo, že o ovládnutie TV Markíza má záujem, len jeden človek a áno bol to p. Vladimír Mečiar, a to z toho dôvodu, že tento „diktátor“ si chcel ešte väčšmi uchopiť moc v štáte, ktorý on nebudoval, ale len rozkrádal a dokonca tu mal vraždiť, a to aj prostredníctvom TV Markíza, lebo STV už bola „jeho“.  Veď to bol ON čo tu šliapal po slobode slova a slobode prejavu a preto na jeseň 1998 sa TV Markíza pred p. Mečiarom zachraňovala po celom Slovensku na spontánnych stretnutiach občanov a hlavne pred TV Markíza, kde sa deťúrence zvážali osobitnými autobusmi z blízkych i vzdialenejších škôl a na tribúne spoločne pre záchranu TV Markíza orodovali p. Dzurinda, p. Fico, p. Weiss, p. Bugár a spol. a nepamätáte sa, ako „Anna proletárka“, p. Ghannamová bránila TV Markíza vlastným telom pred zlým Mečiarom, to asi ON ju tam ťahal za rukáv, aby ho vpustila do budovy TV Markíza a pritom utrpela vážne zranenia na tele aj duši, z ktorých sa nevyliečila do dnes. Veď vtedy vo všetkých mienkotvorných denníkoch vyšli vydania s bielou titulnou stránkou, ako protest, že im Mečiar bráni písať slobodne o svojich „pravdách“. Vtedy Tí čo si kúpili takéto vydanie, si mohli na bielu titulnú stránku nakresliť napr. karikatúru, ako Mečiar drží pod krkom všetkých „pravdu“ píšucich „novinárov“ a škrtí ich, čo znamená koniec slobody slova a prejavu na Slovensku. Keď si dnes, pozriete titulné stránky týchto denníkov, tak sú síce popísané čiernym písmom, ale mohli by sme ich prirovnať k tým vybieleným z roku 1998 a parafrázovať bývalého premiéra – „veď tam nič nie je“ .

Takže z hore uvedeného, jasne vyplýva, že dnes v kauze TV Markíza, by mal na strane obžalovaného sedieť jediný vinný p. Mečiar a ako korunný svedkovia bi mali byť všetky vtedy mienkotvorné média (ich vtedajší „novinári“, ktorý mali informácie z dobre informovaných zdrojov, že do osobného vlastníctva chce TV Markízu p. Mečiar), p. Dzurinda, p. Fico, p. Weiss, p. Bugár a predovšetkým p. Ghannamová.

A vážení dnešní „novinári“, ak tomu tak v roku 1998 nebolo a ja som presvedčený, že nie, lebo p. Mečiar z vysoká kašľal na TV Markízu, tak sa za všetky tie „skutočné“ pravdy, vtedy aj dnes ospravedlníte a to nielen p. Mečiarovi, ale celému slovenskému národu, lebo svojimi článkami manipulujete verejnou mienkou.

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.